Stage in de motor van Europa

Stage in de motor van Europa

Als je een stage wilt doen in het meest productieve en veelzijdige land van Europa dan moet je bij ons zijn. Stage Duitsland kan een stage regelen voor jou in Duitsland in het vakgebied waar jij geïnteresseerd in bent en in de stad waar jij wil. Stage Duitsland bemiddelt al een lange tijd in Duitsland en is erg bekend met de Duitse cultuur en de bedrijfsvoering in het land. Voor een bedrag van 500 euro zorgt Stage Duitsland voor een stage en helpen wij je daarnaast ook met accommodatie en andere dingen die komen kijken bij een stage in Duitsland.

Stage Duitsland Economie

Perfect voor een stage

Waarom een stage in Duitsland? Omdat Duitsland alles heeft om van jouw stage periode een te maken die leerzaam is maar ook ontzettend leuk. Duitsland staat bekend om zijn ijzersterke mentaliteit en hier zul je dan ook van proeven als je stage gaat lopen bij een Duits bedrijf. Duitsers zijn gedreven en dat maakt hun werk zeer productief en gewild over de hele wereld. Het is voor je carrière daarom ook zeer goed om in dit land stage te lopen omdat je ontzettend veel kan leren van deze mentaliteit en die kan toepassen bij je latere baan. Verder heeft Duitsland ontzetten gave steden waar je veel leuke activiteiten kunt doen en kunt genieten naast je stage.

Stage Duitsland Logistiek

Elke stad of streek is uniek

Ruhrgebied
Het Ruhrgebied is het centrum van de industrie en is een groot district in het Westen van Duitsland. Bedrijven als Aldi, ThysenKrupp, RWE en Douglas hebben hun hoofdkantoor in dit district en verder zijn hier veel fabrieken en productie plaatsen.

Frankfurt
Frankfurt am Main is het financiële hart van Duitsland en alle grote banken en consultancy kantoren in het land zijn gevestigd in deze stad. Verder heeft Airbus ook een groot kantoor in de stad. Als je dus een financiële stage wilt doen is Frankfurt de stad voor jou. Frankfurt is een zeer moderne stad met een indrukwekkende skyline. De stad is economisch gezien zeer belangrijk voor Duitsland en Europa.

München
Bavaria is de thuishaven van bekende automerken als BMW en Audi en ook Allianz, Adidas en Puma hebben hun kantoren in deze streek waar München de grote stad is. München is een prachtige oude stad met een authentieke Duitse sfeer. Het wereldberoemde Oktoberfest wordt hier elk jaar gehouden.

Stage Duitsland Cultuur

Hamburg
Zou je een logistieke stage willen doen in de grootste haven van Duitsland? Dan kun je naar Hamburg. Hamburg is de havenstad van Duitsland en deze stad heeft een zeer uniek karakter. Naast veel logistieke bedrijven zitten er ook veel jonge bedrijven in HafenCity een wijk in het centrum van de stad.

Berlijn
Berlijn heeft veel kantoren van grote bedrijven in de stad maar tegenwoordig zijn er ook ontzettend veel start-ups in Berlijn te vinden. Een van deze start-up die nu een mode gigant is is Zalando. De stad scoort erg hoog op innovatie en technologie en ook op het gebied van design en mode is Berlin erg interessant voor een stage. Verde heeft de stad een zeer unieke sfeer met veel street art en een diep verleden.

Wil je stage lopen in de motor van Europa? Meld je dan snel bij ons aan! Stage Duitsland kan voor jou de perfecte stage regelen in Duitsland waar jij zeer waardevolle werkervaring op zult doen en daarnaast ook kunt meemaken hoe het is om in Duitsland te wonen en stage te lopen. Voor een eerlijk bedrag van 500 euro regelen we een stage voor je en zorgen we ook dat je op de juiste plek terecht komt in Duitsland. GO Stage Duitsland!