Stage in Duitsland

Zou jij graag stage willen lopen in Duitsland? GO Placements helpt je bij het zoeken naar zo’n stage in Duitsland. Door onze ervaring met stages zoeken in Duitsland zorgen wij dat je bij een mooi bedrijf terecht komt. Je hebt de keuze om stage te lopen in Berlijn, Hamburg, München, Keulen en andere steden. Ten eerste is het voor ons taak om een geschikt bedrijf voor jouw stage te vinden in de stad waar jij stage wil lopen. Nadat dit gelukt is, begint onze zoektocht voor jouw accommodatie in jouw stage stad. Als laatste zorgen wij ervoor dat je wordt opgehaald van het vliegveld. Dit totale pakket kost jou slechts €500,-. Je komt met ons in contact door op de ‘Apply’ knop te drukken of door te mailen naar info@go-placements.com. GO for it!

Entertainment in Duitsland

Via GO Placements is het mogelijk om in verschillende sectoren te werken in Duitsland. Dit betekent goed nieuws voor studenten die bijvoorbeeld vrijetijdsmanagement studeren en een entertainment stage zoeken in Duitsland. Duitsland is met haar 83 miljoen inwoners het grootste land van Europa en heeft daarmee een grote entertainment sector. Van paradeweken tot festivals, entertainment is overal aanwezig in Duitsland. De festivals zijn overal in het land te vinden en elke stad of regio heeft haar eigen feesten. Onderstaand vind je een lijst met wat voor entertainment er allemaal is in Duitsland en waar je mogelijk een entertainment stage zou kunnen lopen.

Stage Duitsland Bier

Festivals in Duitsland

Duitsland heeft met haar vele beroemde festivals veel entertainment te bieden. Tijdens jouw stage in Duitsland kun je bijvoorbeeld naar het festival Rock Am Ring in Neurenberg. Rond de 150,000 mensen bezoeken jaarlijks dit geweldige festival. Op dit heuse rock en alternatieve festival kun je niet alleen genieten van de vele grote rock bands en artiesten, maar ook van kunst. Kortom, er is meer dan genoeg entertainment om jou te vermaken gedurende jouw stage.
Een ander groot festival waar entertainment is te vinden en wat jij tijdens jouw stage in Duitsland kunt bezoeken, is Melt! Festival in Gröfenhainichen. Dit festival is in het midden van juli het centrum van de Europese elektronische muziek. Gelegen in het oosten van Duitsland is Melt! Festival ÈÈn van de grootste open entertainment shows van Europa. Gedurende jouw stage in Duitsland is dit zeker het bezoeken waard, als je naar entertainment op zoek bent!

Stage Duitsland Gröfenhainichen

Concerten tijdens je stage periode

Door haar grootte heeft Duitsland vele entertainment en concertzalen waar grote artiesten en bands komen. Neem bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Arena in Berlijn, een echte entertainment hal die bestemd is voor zowel sportwedstrijden als concerten. Grote namen als Sting en Adele hebben hier opgetreden voor een publiek van 17,000 mensen. Binnenkort treden beroemde artiesten hier op, zoals Rihanna en Justin Bieber. Genoeg entertainment in de Mercedes-Benz Arena. Geniet tijdens jouw stage in Duitsland van zo’n concert!
Een andere beroemde entertainment en concerthal is de Barclaycard Arena in Hamburg. Ook deze entertainment hal wordt gebruik voor zowel sport- als muziekdoeleinden. In de Barclaycard Arena is er plaats voor 12,000 bezoekers. Binnenkort treden hier Nickelback en Placebo op. Geniet van wat entertainment tijdens jouw stage in Duitsland en ga naar zo’n concert!

Stage Duitsland Mercedes Arena

Een stage in de entertainment sector

Voor het organiseren van dit soort festivals en concerten is een goede en strakke voorbereiding nodig. De entertainment sector in Duitsland is daarvoor constant op zoek naar creatieve en enthousiaste mensen. Daarmee zijn er kansen voor jou op een stage in de entertainment sector in Duitsland. GO Placements kan jou helpen met het zoeken naar zo’n entertainment stage in Duitsland. Vraag ons om meer informatie voor zo’n stage!