Stage Berlijn

Ben jij van plan om stage te gaan lopen in Duitsland? Dan is Berlijn een hele gave optie! Berlijn is erg divers en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een enorm hippe stad! Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en heeft een bevolking van bijna 3,5 miljoen. De stad heeft wat betreft creativiteit veel te bieden, veel jonge kunstenaars en ontwerpers van binnen- en buitenland komen naar Berlijn. Niet alleen om inspiratie op te doen maar ook om hun werk te laten zien op exposities en evenementen. Daarnaast heeft Berlijn een grote toeristische sector, die tevens de grootste inkomstenbron is voor de stad. Deze sectoren bieden dan ook veel stage mogelijkheden. GO Duitsland kan je voor slechts € 500,- helpen aan een geweldige stage in Berlijn. Ook helpen wij jou bij het vinden van je accommodatie. Meld je direct aan via onze GO Duitsland website of chat live met ons voor meer informatie!

Fashion

Berlijn is tegenwoordig dé stad waar veel bekende en onbekende designers op af komen. Berlijn wordt de laatste jaren als creatief centrum van Duitsland gezien met name door de fashion industrie. Ben jij opzoek naar een stage in de modesector? Dan is Berlijn zeker een geweldige stad om stage te lopen. In Berlijn worden ook grote mode beurzen gehouden de grootste modebeurs die in Berlijn plaatsvindt, is de Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Deze beurs is zeker de moeite waard om tijdens je stage in Berlijn te bezoeken. Op de catwalk worden niet alleen grote merken geshowd, maar ook jonge talentvolle designers mogen hun werk presenteren. Andere mooie beurzen die je tijdens je stage in Berlijn niet mag missen, zijn Bread & Butter en de Ethical Fashion Show. Laat ons jouw fashion stage zoeken!

Stage Duitsland Berlijnse Muur

Hotel & Events

De stad is enorm divers en heeft ontzettend veel te bieden wat betreft evenementen. Studeer jij event management en ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je je creativiteit kan uiten? Dan is Berlijn dé stad voor jou! Er vinden veel te gekke festivals plaats en ook heeft Berlijn een hippe uitgaans-scene. Dit brengt veel stage mogelijkheden met zich mee. Werk je liever of loop je liever stage in een hotel? Met name door de grote toeristische sector zijn er ook hier veel stage mogelijkheden. GO Duitsland regelt graag een geweldige stage voor jou in de evenementenwereld of in de hotel industrie. Tijdens je event management stage in Berlijn kun jij je creatieve talent uiten en je organisatievermogen ontwikkelen. Daarnaast kun je zelf ook tijdens je stage periode genieten van het uitgaansleven en de gave festivals in Berlijn! Ga op stage in Berlijn!

Stage Duitsland Nachtleven

(E-)marketing

Berlijn heeft op dit moment een groot aantal startende ondernemers, met name in de online wereld. Er worden bijvoorbeeld continu nieuwe apps ontwikkeld en gelanceerd. Ben jij op zoek naar een online marketing stage of een web development stage? Dan is Berlijn zeker een stad die veel mogelijkheden biedt voor jou en je carrière! Zou jij stage willen lopen in Berlijn? GO Duitsland regelt gemakkelijk een geweldige stage en verblijf voor jou in Berlijn! Veel plezier en succes tijdens je stage in Berlijn!

Stage Duitsland Kantoor