Stage design Berlijn

Ben jij creatief en op zoek naar een gave design stage in Berlijn? GO Duitsland regelt het voor jou! Door ons uitgebreid netwerk en jaren lange ervaring vinden wij als GO Duitsland gemakkelijk een design stage voor jou! Of je nou op zoek bent naar een fashion design stage, web design of interieur design stage wij regelen het. Doordat er aan het einde van de jaren tachtig een Creatieve Industrie is ontstaan Berlijn, zijn er veel banen ontstaan in de creatieve sector, mode en design speelde daar onder andere een grote rol in. Als jij bijvoorbeeld op zoek bent naar een creatieve stage helpen wij als GO Duitsland jou graag! Voor slechts € 500,- helpen wij jou aan een geweldige design stage in Berlijn, ook helpen we jou bij het vinden van accommodatie en wordt je opgehaald van het vliegveld en naar je accommodatie gebracht.

Fashion design stage

De modesector is de laatste jaren sterk ontwikkeld in Duitsland en met name in Berlijn. Berlijn is op dit moment het grootste modecentrum van Duitsland. Grote designers afkomstig uit Duitsland zijn onder andere Hugo Boss, Jil Sander en Karl Lagerfeld. Ook zijn er jongere merken als Lala Berlin, Rene Storck en C.neeon nationaal en internationaal zeer succesvol. In Berlijn vinden grote mode beurzen plaatst. Denk bijvoorbeeld aan de Mercedes-Benz Fashion week, tijdens deze fashion week in Berlijn krijgen jonge designers de kans om in de belangstelling te staan, in tegenstelling tot de fashion week in Milaan of Parijs waar juist vooral de grote merken in de schijnwerpers staan. Dit evenement in Berlijn vind twee keer per jaar plaats, en tijdens je design stage in Berlijn is het zeker een must om de Mercedes-Benz Fashion week bij te wonen. Ben jij op zoek naar een fashion design stage in de Fashion industrie? Dan zit je goed in Berlijn!

Stage Duitsland Design

Web design stage

Duitsland loopt enorm vooruit op de rest van Europe, vooral in Berlijn zijn er veel online webdesign bedrijven gevestigd. Het aantal start-ups in deze sector is nog steeds flink aan het toenemen. Als jij op zoek bent naar een design stage in Berlijn dan zul je daar zeker goed terecht kunnen. De stad zit vol met webdesign, webdevelopment en online marketing bureaus. Ook worden er jaarlijks veel beurzen gehouden in de stad waar je tijdens je stage nog meer kennis en ideeën kunt op doen. Op dit soort beurzen komen veel e-commerce en webdevelopment bedrijven bij elkaar om hun netwerk uit te breiden. Dit is ook voor jou een mooie kans om tijdens je stage je netwerk verder uit breiden.

Stage Duitsland Mac

Interieur design stage

Berlijn is een hippe en vooral creatieve stad met prachtige architectuur. In Duitsland speelt design en interieurvormgeving een belangrijke rol. Duitsland staat op nummer 6 van top design en architectuur van de wereld. Wat je tijdens je design stage zeker niet mag missen zijn een aantal gave exhibities. In Berlijn heb je bijvoorbeeld neo.studie van Tobias Neumann en Moritz Schneider. Hartmann vonsiebenthal is ook zeker een van de moeite waard om een keer te bezoeken de ontwerpers Ralph Hartman en Urs von Siebenthal richtig zich vooral op winkel design. Hier zul je een totaal aanbod krijgen van 3D ontwerp en ruimtelijke communicatie te zien krijgen. Plajer & Franz studio zou je ook zeker moeten bezoeken. Oprichters Alexander Plajer en Werner Franz hebben veel te bieden als het om ruimtelijk interieur en architectuur gaat. Kortom, er is wat betreft interieur en architectuur genoeg te zien in Berlijn. Ook zijn er in Berlijn voldoende gave stage mogelijkheden. GO Duitsland helpt je graag bij het vinden van een geschikte stage voor jou. Naast het regelen van jouw stage bedrijf helpen wij jou ook bij het vinden van accommodatie. Just GO for it!