Stage Duitsland

Heb jij altijd al een stage willen lopen in ÈÈn van de gaafste steden van Duitsland? Stage Duitsland kan de beste stage voor je vinden. Wij, als Stage Duitsland, zijn gespecialiseerd in stages in Duitsland omdat we het land en bedrijfsleven van binnen en van buiten kennen. We weten wat Duitse bedrijven zoeken en we zijn ook bekend met de Duitse bedrijfsmentaliteit. Verder is Duitsland een prettig land om in te wonen en stage te lopen. We kunnen je dan ook helpen met het vinden van accommodatie en andere zaken die voor jou van belang zijn om je stage goed van start te laten gaan. Voor een bedrag van 500 euro regelen wij voor jou de stage die je zoekt! Twijfel niet en schrijf je snel bij ons in voor jouw ideale stage. Just GO Stage Duitsland!

Waarom een stage in Duitsland?

Duitsland is een van de meest productieve landen van de wereld. Het land heeft veel verschillende industrieÎn en een ijzersterke economie. Wonen en leven in Duitsland hoeft niet veel te kosten als je je stage doet in Duitsland. Een stage in Duitsland kan erg leerzaam zijn omdat je de echte productieve Duitse werksfeer leert kennen en daarbij ook de werkcultuur die er heerst. Deze productieve houding zal erg van pas komen in de toekomstige carriËre na je stage in Duitsland. Veel bekende technische en industriÎle bedrijven vinden hun hoofdkantoren en fabrieken in Duitsland en daarnaast is er ook een grote financiÎle sector in Frankfurt. In Berlijn zijn er veel start-ups die met online marketing bezig zijn en veel stage plekken hebben. En in Hamburg zitten ook grote bedrijven en de stad heeft natuurlijk een grote haven. Een stage in Duitsland is dus erg aan te raden en er is genoeg plek!

Stage Duitsland Meisjes Bier

Economie

Duitsland staat wereldwijd natuurlijk bekend om zijn auto industrie, maar dat is ÈÈn van de vele industrieÎn die Duitsland telt. De Duitse economie is misschien we de sterkste van Europa. Duitsland heeft een zeer grote industriële sector en is ook een van de leidende landen in de technische en mechanische sector. Naast de industrie en techniek heeft Duitsland ook veel bedrijven in de voedselindustrie en in de online marketing waar je jouw stage kunt doen. Het land heeft een zeer hoog geschoolde werkkracht en een groot reserve aan kapitaal. Daarnaast is het land de derde exporteur van de wereld. Voor een stage is Duitsland dus zeer interessant omdat er veel verschillende industrieÎn zijn die op een hoog niveau werkzaam zijn.

Stage Duitsland Groep

Taal op stage

In Duitsland wordt er natuurlijk voornamelijk Duits gesproken, maar in het bedrijfsleven wordt er ook veel in het Engels gecommuniceerd en wordt de taal ook steeds populairder. Veel bedrijven in Duitsland hebben graag studenten die ook een woordje Duits spreken maar zeker niet bij alle stage adressen is dat de norm. Mocht je toch al een woordje Duits spreken dan is het zeker aan te raden om stage te lopen bij een bedrijf dat veel in het Duits communiceert. Je kan daarmee goed sleutelen aan je Duitse vaardigheden die je later misschien wel kunt gebruiken in het bedrijfsleven.

Stage Duitsland Uber Duitsland

Cultuur van Duitsland

De cultuur van Duitsland lijkt veel op de Nederlandse, maar toch zijn er ook veel verschillen. In Duitsland houden mensen erg van punctualiteit en orde. Het is dan ook aan te raden om op tijd te komen op je stage en te laten zien dat je je zaken goed op orde hebt en daardoor productief kan werken. Meer dan in Nederland zijn de regels en protocollen in Duitsland belangrijk om te volgen. Probeer je dan ook goed aan de regels en protocollen van het bedrijf te houden tijdens je stage. Qua productiviteit wordt er in Duitsland op het hoogste niveau gewerkt en je zal dat dan ook meteen merken op de werkvloer waar jij je stage gaat doen. Verder is de cultuur van Duitsland gemoedelijk en gezellig. De mensen in Duitsland nemen hun werk serieus maar houden er ook van om na het werk of stage in het weekend een lekker biertje te drinken.

Activiteiten naast je stage

In Duitsland zijn er veel leuke activiteiten te doen tijdens je stage afhankelijk van de stad waar je stage loopt. In alle grote steden in Duitsland zijn er veel gelegenheden om uit te gaan, musea, winkels en mooie monumenten te bezoeken. Berlijn heeft bijvoorbeeld een fantastisch uitgaansleven en veel leuke restaurants en barretjes waar je de avond door kunt brengen na je stage. Hamburg heeft een mooie oude havensfeer en de Reeperbahn is een bekende straat waar veel kroegen en uitgaansgelegenheden te vinden zijn en München heeft onder andere het jaarlijkse Oktoberfest, veel mooie oude kroegen en een prachtige oude Zuid-Duitse sfeer. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om naast je stage te genieten van Duitsland.

GO! Op stage in Duitsland

Duitsland is een land dat ideaal is voor een stage. Het land heeft geweldige steden met bedrijven die een sterke en gedreven cultuur hebben. Zeker met het oog op een latere carriere is Duitsland een zeer geschikt land om een stage in te doen. Wil jij dus je stage doen in een mooie stad in Duitsland en proeven van het echte Duitse bedrijfsleven of manier van werken? Meld je snel aan bij ons voor een stage in Duitsland! Wij hebben alle kennis in huis om een geweldige stage voor jou aan te bieden. Voor 500 euro hebben wij alles voor je geregeld en kun jij aan de slag in Duitsland met een super mooie stage die je nooit zal vergeten!

 

stage Duitsland proces

1.Klik Contact| 2. We plannen een Gratis Skype meeting in| 3. Wij gaan voor JOU op zoek| 4.GO en je hebt een stage in Afrika