Stage Duitsland

Voor een stage in Duitsland bieden wij het goedkoopste pakket aan op de markt. Wij zorgen voor wat JIJ nodig hebt: Stage + Huisvesting. Wij doen geen loze beloftes van 24/7 zijn wij er voor jou. Wij als GO stage Duitsland hebben inmiddels al honderden studenten geplaatst voor een stage Duitsland. We kijken er naar uit om ook voor jou een mooie en vooral leerzame stage in Duitsland te regelen. Een groot voordeel voor Duitsland is dat er geen Visa geregeld hoeft te worden waardoor we ook last minute een stage kunnen regelen voor jou. Onderstaand zullen we wat meer duidelijkheid geven over de prijzen en procedure voor een stage in Duitsland.

Procedure Stage Duitsland

1. We plannen een gratis Skype/Telefoon gesprek in met JOU om alle informatie en jouw vragen door te nemen. We ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw CV + motivatiebrief in het Engels.
2. Wij sturen een aanbetaling factuur van 250 euro voor een stage in Duitsland. No Cure, NO pay wat betekent als wij niet de eisen van jouw school kunnen voldoen dan krijg je het bedrag terug. Kortom, je betaalt alleen iets als wij leveren! 97% is ons slagingspercentage dus dat zit wel goed.
3. Wij komen met een voorstel, na een Skype meeting tussen het bedrijf en JOU wordt een GO geregeld van jouw school en dan is de basis service rond.
4. Wij sturen een final payment factuur van 250 euro, hierdoor is het totale service pakket betaald aan ons.
5. Wij doen een voorstel van leuke huisvesting voor jou, we werken samen met grote vastgoed jongens dus dat komt zeker goed. Hierna kan je starten aan een mooie stage in Duitsland.

stage Duitsland proces

Stage service contract GO placements

Voor je ouders is het belangrijk om te weten dat wij alles goed regelen. Wij sturen dan ook netjes een contract waar alles zwart/wit vermeld staat. Hierdoor kunnen er geen issues ontstaan. Tevens krijg je een contract voor huisvesting in Duitsland, dit is ongeveer hetzelfde als je in Nederland een kamer zou huren. Hierdoor doen wij er alles aan om een mooie tijd te regelen voor jouw stage in Duitsland. We zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Echter, we zijn een bemiddelingsbureau dus zijn niet verantwoordelijk voor behaalde stage resultaten, huisvesting, vlucht issues, hoogte van stage vergoeding e.d.

Stagevergoeding in Duitsland

Wij snappen dat je een student bent en een stage in het buitenland een grote investering is. Daarom houden wij als GO stage Duitsland altijd rekening met jouw budget. Ten eerste willen we jouw verwijzen naar de erasmusbeurs pagina waar je een leuke vergoeding van de EU kan ontvangen. Onderstaand zijn nog wat kosten weergegeven waar je rekening mee kan houden met je budget. Over het algemeen krijg je wel een stagevergoeding in Duitsland, dit hangt af van jouw type studie etc. Wij geven je natuurlijk wel tips hierin. Wij linken je aan het bedrijf en kan je zelf de hoogte van vergoedingen bespreken.

Algemene Kosten stage Duitsland

Een stage in Duitsland is goed te betalen omdat de kosten van eten & drinken, huisvesting ongeveer 10% goedkoper is dan in Nederland. Een stage in Berlijn of München is favoriet onder de studenten. Goedkoop en zeer hippe steden!
Nog wat tips: Lever je OV kaart in en ontvang 100 euro van de NL regering. Voor de huisvesting ben je gemiddeld 400 euro kwijt in Duitsland, prima te doen!
Duitsland staat bekend om haar Oktober fest, braatworsten, lekkere biertjes denk daarom aan een goede spaarrekening voor een stage in Duitsland. Wij vinden Duitsland een super leuk land voor een stage!

Inclusief GO pakket Duitsland:
– Bemiddeling stage Duitsland
– Interview per Skype/Telefoon
– Persoonlijke updates via Whatsapp
– CV check
– Begeleiding in Huisvesting
– Lokale ophaal service, indien noodzakelijk en zijn extra kosten

Exclusief GO Duitsland Pakket
– Huur accommodatie, kosten ongeveer 400 euro per maand
– Vliegticket, ongeveer 100 euro retour aan kosten
– Verzekeringen, kosten reisverzekering ongeveer 10 euro per maand
– Eten & Drinken, ongeveer 300 euro per maand
– Hoogte van stage vergoeding is niet onze verantwoordelijkheid.