Stage in Duitsland

Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een uitdagend bedrijf in Duitsland? Door onze jarenlange ervaring in Duitsland kan GO Placements jou helpen met het vinden van een geschikte stage in Duitsland. Wij hebben contacten met bedrijven in de grotere steden van Duitsland. Dat betekent dat je bijvoorbeeld jouw stage zou kunnen doen in Berlijn, Hamburg, Keulen en München. In onze procedure zoeken wij eerst een geschikte stage bedrijf in de door jou gewenste stad in Duitsland. Vervolgens gaan wij op zoek naar een accommodatie voor jou, waarna we ook een airport pick-up voor jou verzorgen. Voor deze gehele service betaal je slecht Ä500,-. Laat ons jouw stage in Duitsland zoeken. GO for it!

Stage in Hamburg

Na Berlijn is Hamburg de grootste stad van Duitsland. Met haar haven en geschiedenis als Hanzestad is dit een ware parel in het noorden van Duitsland. Daarbij zijn er zoveel bedrijven gerelateerd aan de haven van Hamburg, waardoor er veel kansen voor studenten die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een logistieke stage. Na een vermoeiende week bij jouw stage bedrijf kan je genieten van het rijke nachtleven dat Hamburg heeft. GO Placements kan jou helpen met zoeken naar een geschikte stage in Hamburg!

Stage Duitsland Hamburg

Economie

Hamburg heeft een grote economie met name door de al eerder genoemde haven. In Hamburg zijn er 120,000 bedrijven en mag met recht een actieve werkstad worden genoemd doordat 88% van de beroepsbevolking ook daadwerkelijk een baan heeft. Het grote aantal bedrijven schept kansen voor studenten die op zoek zijn naar een stage in Hamburg. Met de aanwezigheid van de haven zijn er veel kansen voor studenten die op zoek zijn naar een logistieke stage in Hamburg. Door de ligging van de haven is er natuurlijk ook veel industrie, waar een technische stage mogelijk is. Zo heeft Airbus bijvoorbeeld een assemblage fabriek in Hamburg. Maar er zijn meer kansen voor een andere stage in Hamburg. Hamburg is namelijk al eeuwenlang het financiële centrum van Noord-Duitsland met de hoofdkantoren van Berenberg Bank, M.M.Warburg & CO and HSH Nordbank.

Stage Duitsland Audi

Vervoer

Om tijdens je stage in Hamburg te reizen van jouw accommodatie naar jouw stage bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Het U-Bahn netwerk met vier lijnen en het S-Bahn netwerk met zes lijnen zorgen ervoor dat per spoor veel plekken te bereiken zijn. De prijs van een enkel kaartje van de S-Bahn en U-Bahn zijn vergelijkbaar met de prijzen in Nederland. Er zijn ook veel buslijnen en ferry’s die jou van je appartement naar je stage bedrijf kunnen brengen.

Cultuur & Geschiedenis

Gedurende jouw stage zijn er in Hamburg veel mogelijkheden om te genieten van de cultuur en geschiedenis van de stad. In de Tweede Wereldoorlog werd Hamburg grotendeels platgebombardeerd, waardoor de stad vol staat met moderne architectuur. Tijdens je stage in Hamburg is het daarom aan te raden om naar het Hamburgmuseum te gaan om de stad te bewonderen voor de Tweede Wereldoorlog.
Verder is Hamburg natuurlijk de stad waar de hamburger oorspronkelijk vandaan komt. Geniet tijdens je stage van een hamburger in ÈÈn van de gezellige eettentjes van Hamburg. Een authentiekere hamburger zul je niet krijgen!

Stage Duitsland Cultuur Gebouw

Nachtleven

Tijdens je stage zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van het bruisende en diverse nachtleven van Hamburg. Een geweldige bar met een adembenemend uitzicht over de Elbe is Amphore. Hier kan je bijkomen van je stage met een heerlijke cocktail en genieten van de zonsondergang. Ben je meer in om je dans moves te laten zien? Dan kun je naar de Golden Pudel Club, een kleine maar mooi ingerichte club waar een intieme sfeer hangt. Ga op stap tijdens je stage in Hamburg!