Stage in Duitsland

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in Duitsland? Dan ben je bij GO Duitsland aan het juiste adres! GO Duitsland is onderdeel van GO stage Duitsland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij gemakkelijk een stage voor jou regelen in Duitsland. Daarnaast regelt GO Duitsland jouw accommodatie en wordt je opgehaald van het vliegveld. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij in diverse sectoren een stage plek voor jou regelen! Van logistiek tot Mode en van Online marketing tot de financiële sector. Ook hebben wij connecties met stage bedrijven in verschillende steden als Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Keulen en München. Dit totaalpakket kan gerealiseerd worden voor €500,-. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via de live-chat op de website of klik op de “apply” button.

Economie

Duitsland heeft de sterkste economie van Europa en heeft naast de Verenigde Staten, China en Japan de sterkste economie ter wereld. Duitsland is daarnaast ook een van de meest concurrerende landen ter wereld. Ook tijdens de crisis wist Duitsland stabiel te blijven. In Duitsland hebben niet alleen grote multinationals zich gevestigd, maar ook zijn er veel jonge talentvolle startende ondernemers. Dus of je nu een stage in Duitsland wilt doen bij een grote multinational of bij een kleine start-up in Duitsland zijn genoeg stage mogelijkheden!

Stage Duitsland Berlijn

Vervoer

Het vervoer in Duitsland is in het algemeen zeer goed geregeld, alle grote steden beschikken bijna over een eigen luchthaven. Het is daarom gemakkelijk om vanuit Nederland naar de stad te vliegen waar je stage bedrijf zich bevind. Ryanair en Easyjet bieden veel goedkope vluchten aan naar grote en minder grote steden. Daarnaast heeft Duitsland ook een uitstekend wegennet. Je zult dus gemakkelijk tijdens je stage in Duitsland van punt A naar punt B komen. Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer om naar je stage adres te reizen, raden wij je aan om een openbaar vervoer abonnement aan te schaffen. Dit is voordeliger dan een losse kaartjes aan te schaffen. GO stage Duitsland verzorgt ook airport pick-up, je wordt netjes van het vliegveld naar je accommodatie gebracht.

Stage Duitsland Metro 2

Cultuur & Geschiedenis

Duitsland is een land met een rijke geschiedenis. Wij raden jou daarom zeker aan om tijdens je stage in Duitsland musea te bezoeken. Een aantal indrukwekkende musea zijn het Miniatur Wunderland, Deutsches Historisches Museum, Mercedes-Benz Museum en het Museum Island is ook zeker de moeite waard om tijdens je stage te bezoeken. In de jaren zeventig zijn er miljoenen buitenlandse werknemers voor uit Griekenland, Turkijke en Italie naar Duitsland gekomen om te werken. Dit waren ruim 3 miljoen moslims voornamelijk Turken. Tegenwoordig is ongeveer 4% moslim van de bevolking in Duitsland, ruim 63% van de bevolking is Christelijk en 0,2% joods.

Stage Duitsland Kolne

Uitgaansleven

Tijdens je stage in Duitsland zou je zeker kunnen vermaken in de uitgaansscene, er is namelijk voor ieder wat wils! Er zijn bijvoorbeeld in het voorjaar en in de zomer fantastische festivals te vinden, die je tijdens je stage periode in Duitsland zeker niet mag missen! Denk bijvoorbeeld aan Hurricane, Southside Festival, Summerjam, Lollapalooza en een van de grootste festivals in Europa is Melt!. Naast de geweldige festivallen die vooral in het voorjaar en in de zomer plaats vinden kun je in het najaar genieten van het Oktoberfest! Het Oktoberfest is het grootste bier festival ter wereld en vind jaarlijks plaats in München. Naast de grote evenementen die zich in Duitsland plaatsvinden zijn er ook genoeg kleine gezellige pubs. Ook kun je tijdens je stage periode in Duitsland naar geweldige techno discotheken waar vooral Berlijn bekend om staat. Zou jij stage willen lopen in Duitsland? Meld je nu bij ons aan. GO Duitsland regelt een mooie stage voor jou in Duitsland en we helpen jou ook met het zoeken van een geschikte accommodatie voor je verblijf in Duitsland. Just GO for it!

Stage in Duitsland proces kaart

1.Klik Contact| 2. We plannen een Gratis Skype meeting in| 3. Wij gaan voor JOU op zoek| 4.GO en je hebt een stage in Afrika