Stage lopen in Duitsland

Heb jij altijd al stage willen lopen bij een leuk bedrijf in Duitsland? Via GO Placements is het mogelijk! De mix van een sterke economie en een rijke cultuur maakt Duitsland een perfect land om in stage te lopen. Het maakt niet uit of je naar Berlijn, Hamburg, München of Frankfurt wil, door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jij stage gaat lopen in Duitsland. Binnen ons totaalpakket zoeken wij niet alleen een geschikte stage bij een leuk bedrijf voor jou in Duitsland, maar ook accommodatie en zorgen wij voor een airport pick-up. Neem nu contact met ons door te mailen naar info@go-placements.com of door op de ‘Apply’ button te klikken om stage te lopen in het veelzijdige Duitsland.

Mogelijke sectoren voor stage lopen in Duitsland

Door een sterke en stabiele economie is stage lopen in Duitsland een uitstekende keuze om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Naar welke stad je ook gaat in Duitsland, elke stad heeft haar eigen kenmerkende sectoren om stage te lopen. Zo staat Berlijn bekend om de online marketing sector met vele start-ups. Verder zijn er in het Ruhrgebied en havengebied in Hamburg veel industriële bedrijven te vinden, wat mogelijkheden schept voor logistieke en technische studenten om stage te lopen. Daarnaast is München beroemd voor haar biotechnologie en het feit dat veel grote bedrijven daar hun hoofdkantoor hebben gevestigd. Frankfurt is het financiële hart van zowel Duitsland als Europa, wat stage lopen in de financiële sector mogelijk maakt. Ga stage lopen in Duitsland!

Stage Duitsland Studenten Sector

Online marketing in Berlijn

Dankzij de creatieve industrie, waartoe mode, muziek, film en kunst behoren, is Berlijn sterk aan het groeien in start-ups. Mede door de lage levenskosten is Berlijn een aantrekkelijke stad voor jonge ondernemers die zich met name vestigen in de online marketing en technologische sector. Dit schept kansen om stage te lopen in Duitsland. Waar vroeger Prenzlauer Berg en Friedrichshain bruisende wijken waren, zijn nu Neukˆlln en Kreuzberg opkomende buurten vanwege de vele start-ups. Ga stage lopen in Berlijn bij ÈÈn van de vele nieuwe bedrijven om je ervaring in het bedrijfsleven te vergroten. Daarbij is de hoofdstad van Duitsland een bruisende stad waar je een geweldige periode kan beleven. Door de stabiele economie is stage lopen in Duitsland ¸überhaupt een mooie en veilige keuze als stage land. Kies ervoor om stage te lopen in de online marketing sector van Duitsland!

Stage Duitsland Online Marketing

Logistieke stage lopen in Hamburg

Als je een logistieke stage wil lopen in Duitsland, is Hamburg een perfecte keuze als stad. Hamburg staat natuurlijk bekend om haar haven en geschiedenis als Hanzestad. De haven van Hamburg is na Rotterdam en Antwerpen de grootste haven van Europa, wat veel mogelijkheden schept om stage te lopen in de logistieke of import en export sector in Duitsland. Daarbij zijn veel kleinere bedrijven verbonden aan deze supply chain. Door ons netwerk in Hamburg met logistieke bedrijven, kan GO Placements jou helpen om stage te lopen in Duitsland. Ga naar een logistiek bedrijf in Hamburg!

Stage Duitsland Samenwerking

Technische stages in München

In het algemeen staat München bekend om de vele (internationale) bedrijven die hier hun hoofdkantoren hebben gevestigd. Van automobiele producent MAN tot Allianz, beroemde bedrijven hebben zich hier gevestigd. De economie van München is de grootste van Duitsland, wat stage lopen hier aantrekkelijk maakt. Naast dat is München een waar technologisch informatiecentrum door het feit dat bedrijven als BMW en Siemens hier gevestigd zijn. Door de wat kleinere bedrijven die aan dit gerelateerd zijn, is het mogelijk om stage te lopen in het technische en technologische centrum van Duitsland. GO Placements helpt je graag om een technische stage te lopen in München of Berlijn!