Stage in Duitsland

Met haar stabiele en gewaardeerde economie is Duitsland de grootmacht van Europe, waar veel kansen liggen voor internationale stages. Wij als GO Placements helpen jou bij het zoeken naar een stage in Duitsland! Of het nu Berlijn, Keulen, Hamburg of München is, het kan allemaal geregeld worden door ons uitgebreid netwerk. In ons totaalpakket voor slechts Ä500,- gaan wij eerst op zoek naar een geschikte stage bij een mooi bedrijf in de door jou gewenste stad. Vervolgens zoeken wij voor jou accommodatie. Als laatste regelen wij dat je wordt opgehaald van het vliegveld. Twijfel niet langer en laat ons jouw stage in Duitsland zoeken. Mail naar info@go-placements.com of druk op de ‘Apply’ button om contact met ons op te nemen. GO Duitsland!

Stage in München

Berlijn is natuurlijk de zowel de hoofdstad als grootste stad van Duitsland en ook de populairste bestemming voor een stage. Maar Duitsland heeft meer geweldige steden, zoals München. Na Berlijn en Hamburg is München met 1,4 miljoen mensen de grootste stad van Duitsland. Gelegen in het zuidelijke Beieren en dichtbij de Alpen is München het centrum tijdens het Oktoberfest. Tijdens je stage in München heeft de stad veel te bieden aan cultuur, geschiedenis en evenementen. Daarbij is München de grootste economie van Duitsland. Onder andere BMW en Siemens hebben hier hun hoofdkantoren gevestigd. Kortom, er zijn genoeg kansen voor een geslaagde stage in München.

Economie

München heeft grootste economie van Duitsland en biedt veel kansen voor een leerzame stage. Zo heeft München met 3% de laagste werkloosheid van heel Duitsland. Verder hebben bekende bedrijven als Allianz en automobiele producent MAN zich hier gevestigd. Stage lopen in München is aantrekkelijk. Naast de grootste economie is München ook een echt technologisch informatiecentrum. De grotere bedrijven als Siemens en BMW hebben veel onderzoek naar hun producten nodig, waardoor er veel kleinere bedrijven hierbij betrokken zijn. Dit biedt kansen voor studenten die op zoek zijn naar een technische stage in München. GO Placements helpt je bij het zoeken naar zo’n stage in München!

Stage Duitsland Economie

Vervoer

München heeft met het Franz Josef Strauss International Airport het tweede grootste vliegveld van Duitsland. Ideaal om vanuit Nederland naar je stage in München te reizen. Tijdens je stage om vanuit jouw accommodatie naar je stage adres te reizen kan je gebruik maken van de bus, trein, metro en tram. De prijs van een enkel kaartje is vergelijkbaar met de prijzen in Nederland. Het is wel aan te raden om een abonnement aan te schaffen voor ÈÈn van de vervoersmiddelen of voor een alles in ÈÈn abonnement. Verder worden er in München steeds meer fietspaden aangelegd, omdat het fietsen populairder wordt. Wellicht kan je net als in Nederland elke dag met de fiets van jouw accommodatie naar je stage in München gaan.

Stage Duitsland Munchen

Cultuur & Geschiedenis

Tijdens je stage kan je in München genieten van de rijke cultuur en geschiedenis van de stad. In de binnenstad is er veel van de middeleeuwse geschiedenis van de stad te zien. Wat betreft cultuur is het Oktoberfest natuurlijk het meest bekend. Het begint altijd op de derde zaterdag van September en duurt zestien dagen. Natuurlijk worden er veel verschillende bieren gedronken, maar ook is er groot en divers aanbod aan eten. Geniet tijdens je stage in München!

Stage Duitsland Bayer

Nachtleven

Tijdens je stage in München heb je voldoende mogelijkheden om bij te komen van je drukke week. In het centrum Altstadt-Lehel heb je veel bars en clubs. Van welke muziek je ook houdt, voor iedereen is er wat wils tijdens je stage in München. Leuke clubs zijn M.C. Mueller en Cord. Pimpernel en Holy Rome zijn twee andere bars waar je iets rustiger kan bijkomen van jouw drukke stage week. Duik de stad in tijdens je stage in München!