GO stage Duitsland

GO Duitsland is onderdeel van het merk ‘GO’, GO Duitsland zal je helpen met het vinden van geschikte stage in Duitsland. Wij als GO Placements hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van stage bedrijven. Hierdoor zal GO Duitsland je moeiteloos helpen aan een leuke stage in een van de Duitse steden. GO stage Duitsland heeft twee kantoren waarvan één in Lissabon, Portugal en één in Kaapstad, Zuid Afrika. Natuurlijk hebben wij ook een team in Nederland om eventueel met jou te kunnen afspreken. Onze websites zijn ondermeer stage-afrika, stage-spanje , stage-duitsland , stage-engeland , en gostageaustralie.nl. We kunnen je dus ook in een ander land plaatsen, geen probleem!

Wij hebben connecties met bedrijven in grote steden zoals onder andere Berlijn, München, Hamburg en Keulen. Of je nou op zoek bent naar een marketing, sales, financiële of creatieve stage GO Duitsland regelt het voor je!

Onze missie

Onze missie is om een perfecte stage voor jou te vinden in Duitsland. Wij als GO Duitsland willen ervoor zorgen dat jij een fantastische ervaring zult hebben gedurende je stage periode in het buitenland. Voorafgaand en tijdens je stage vinden wij het belangrijk om hoge persoonlijke service te verlenen. GO Duitsland zal daarom 360 graden service bieden.

Stage Duitsland Stagiair Vlag

Stage Duitsland procedure

Om inzicht te krijgen van jouw doelen en eisen, plannen wij allereerst een Skype gesprek met jou in. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk persoonlijk om langs te komen om jou en jouw ouders te ontmoeten. GO Duitsland zal voor jou aan de slag gaan wanneer de aanbetaling van € 250,- is voldaan. Vervolgens zal GO Duitsland je op de hoogte houden als wij een passend bedrijf in gedachten hebben voor jou! Aansluitend kunnen wij een Skype interview in plannen tussen jou en het stage bedrijf. Als er positief bericht is van school, de student en het stage bedrijf, gaan wij opzoek naar een geschikte accommodatie.

Persoonlijkheid

Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek thuis of een Skype gesprek gaan wij kijken welk bedrijf er het beste bij jou past. Om jou zo snel mogelijk aan een stage te helpen zal GO Duitsland niet alleen met jou en het bedrijf contact hebben maar ook met jouw school of universiteit. Op basis van jouw stad keuze en accommodatie wensen, zal het GO Duitsland team direct aan de slag gaan om een geschikte accommodatie te regelen. Ook kun je gedurende en voorafgaand van je stage ten alle tijden contact met het GO team opnemen.

Stage Duitsland Lachen

Waarom een stage in Duitsland

Duitsland beschikt over vele grote steden met Berlijn als hoofdstad dat tevens de grootste stad van Duitsland is. Duitsland heeft met 80.854.408 de grootste bevolking van de Europese Unie. Andere grote steden naast Berlijn zijn Hamburg, München en Keulen. Het land heeft de grootste economie van Europa. Tevens beschikt Duitsland over veel werkgelegenheid. Ook gedurende je stage in Duitsland maak je kans op een Erasmus beurs, daarnaast bieden veel stage bedrijven een hoge stage vergoeding. Dit biedt mogelijkheden om in je vrije tijd lekker te gaan stappen bijvoorbeeld. Door de gedreven cultuur in Duitsland en de grote economie zal een stage in Duitsland erg goed op je CV staan en je laten uitblinken tijdens je toekomstige carrière!

Stage Duitsland Blij

Cultuur en natuur

Gedurende je stage in Duitsland zul je in je vrije tijd kunnen genieten van de prachtige natuur in Duitsland. Duitsland beschikt over prachtige natuurgebieden van meren, uitgestrekte vlaktes en heiden tot hoge bergen. Met name door de tweede wereldoorlog beschikt het land over een rijke geschiedenis. Hou je meer van feesten? Dan zul je je in Duitsland zeker vermaken! Het MELT! festival vind plaats in Gräfenhainichen en is tevens een van de grootste van Europa! Daarnaast zou je het jaarlijks bierfestijn “Oktoberfest” in München zeker niet mogen missen! In Berlijn vinden de gaafste techno feesten plaatst. Kortom, tijdens je vrije tijd gedurende je stage periode in Duitsland is er genoeg te beleven. Just GO for it!